In Memoriam - Vino

11-09-2008 – 31-05-2022

Hondje Vino

Bedankt voor alle opvang hulp lieve Vino. Wat was je trots op alle kindjes, je ging voor de kindjes liggen als ze moesten huilen.. kwam ze gezellig knuffelen. En keek trots achterom met wandelen of iedereen wel met je mee kwam. 

We gaan je ontzettend missen 

Ons hondje heet Vino (11-09-2008).
Vino is een boomertje (maltezer x shih tzu). Hij verhaart niet (Erg fijn!).

Vino vindt het erg leuk om met de gastkindjes te spelen maar houdt ook van zijn rust. Onze opa hond is helaas zo goed als blind en heeft bijna geen tanden meer. Om Vino en de kindjes hun rust te gunnen hebben we tussen de opvangkamer en de woonkamer een traphekje geplaatst, zo is hij er toch bij maar heeft hij ook alle ruimte voor zich zelf. 

Maar Vino vindt het ook heerlijk om bij ons in de speelkamer te liggen. Dat mag soms als er alleen wat oudere kindjes zijn. (En alle kindjes het ook leuk vinden).

We hebben met de gastkinderen de afspraak dat ze Vino alleen mogen aaien als Sabine en/of Resi er bij is/zijn. En dat als Vino in zijn mand of bench ligt, hij met rust gelaten moet worden. Zo schrikt hij niet zo als er plotseling kinderen aan komen rennen.

Buiten hebben we ook een grote buiten bench voor Vino, hier gaat hij in als kinderen bijv. rustig willen voetballen. Vino is namelijk dol op ballen. Af en toe speelt hij een potje voetbal met de kindjes die dat leuk vinden.