Uren doorgeven/wijzigen

Uren doorgeven

Ouders/verzorgers dienen bij wisselende uren minimaal 1 maand van te voren de uren door te geven (Per mail).

Als het vaste opvangtijden zijn hoef je dit niet door te geven, dan staat het automatisch in de agenda. 

*In overleg kan hier in sommige gevallen vanaf geweken worden. Bijvoorbeeld, omdat u een zeer flexibel werkrooster heeft.

Berekening uren

Samen spreken we de opvang tijden af in het contract. De tijden worden berekend per kwartier met als basis van de minimaal af te nemen uren.

De uren van het moment dat je binnenkomt tot op het moment dat je met je kind naar buiten gaat worden berekend. De tijd dat je eerder of later komt worden bij de afgesproken uren opgeteld, dit word afgerond per kwartier.

Uren ruilen

Uren kunnen geruild worden mits de groepsgrootte dit toelaat en de gewenste dag in de zelfde opvangweek valt als de oorspronkelijke opvangdag of eventueel de week voor of week na erna)

Voor het afzeggen van de geruilde opvang dagen gelden de zelfde regels als de normale opvangdagen omdat we dan een plekje voor je vrij houden.

Een extra dag afnemen

Heb je een keer een extra opvangdag nodig? Dit is geen probleem mits de groepsgrootte dit toelaat. Deze uren worden extra berekend boven op de normale contract uren.

Voor het afzeggen van extra opvang dagen gelden de zelfde regels als de normale opvangdagen omdat we dan een plekje voor je vrij houden.

Vrije dagen en vakantie's

Vrije dagen en vakantie’s buiten die van de gastouder om worden altijd in rekening gebracht. 

Geef je de vrije dagen en vakantie’s optijd door kan de gastouder nog proberen een ander kindje te plaatsen op jou dag mocht er iemand een extra dag nodig hebben.

Graag schriftelijk (per mail) de vrije dagen en vakanties afzeggen. Zodat we het zwart op wit hebben staan en het indien nodig makkelijk terug kunnen zoeken.

Opvang opzeggen of dagen structureel ruilen

Heb je geen opvang meer nodig? Graag ontvangen we dan een schriftelijke (per mail) opzegging. De opzegtermijn bedraagt 1 maand.

Heb je een andere of een extra opvangdag (structureel) nodig? Dit is geen probleem mits de groepsgrootte dit toelaat. Er wordt dan een wijzigingsformulier ingevuld om het contract aan te passen. Voor het opzeggen/wisselen van dagen geldt ook een maand opzegtermijn.