logo gastouderSAB 2017

Vertrouwd, kleinschalig en opvang op maat!

KInderopvang op maat

Dagopvang en VSO/BSO

GastouderSAB biedt twee soorten opvang aan. Dagopvang 0-4 jaar en BSO* 4-12/13 jaar. Hierdoor hebben we een gezellige gemengde groep waar kinderen veel van elkaar leren.

Vertrouwd

Door de kleinschaligheid is de opvang ook vertrouwd. De kinderen zien altijd hetzelfde gezicht en dezelfde kinderen. Hierdoor creëer je een soortgelijke thuis situatie. Het is fijn als kinderen zich hier snel thuis voelen en weten waar ze aan toe zijn.

Opvang Op maat

GastouderSAB heeft geen vaste breng en haal tijden. Hier door is er veel mogelijk. GastouderSAB vraagt wel een minimum van 5 uur per opvangdag. Met minder uur is het lastig een band op te bouwen, aan elkaar te wennen en dingen te kunnen ondernemen.

GastouderSAB houdt jou gekozen opvangdag gegarandeerd helemaal vrij. Er wordt dus niemand voor of achter jou geplaatst. Zo is het ook mogelijk om flexibele uren af te nemen op de jou gekozen opvang dag en is het geen probleem als je een keer wat eerder komt of later opgehaald wordt. Hier tegenover staat wel dat de minimale uren altijd betaald worden indien GastouderSAB open is voor opvang.

Kleinschalig

Met maximaal zes kinderen in verschillende leeftijden, blijft de groep klein en overzichtelijk. Tegelijkertijd biedt de groepsgrootte voldoende uitdaging en zorgt het voor een gezinssituatie. De kinderen leren rekening te houden met oudere en jongere kinderen, elkaar helpen, stimuleren elkaar, ruziën met elkaar, troosten elkaar; net als thuis.

Ruimte

De opvang vindt plaats in onze eetkamer die omgebouwd is tot een gezellige speelkamer. De ruimte is veilig, voorzien van voldoende middelen en ruimte om te ontdekken en spelen. Binnen en buiten. Met een grote tuin, verschillende speeltuinen, bos en de kinderboerderij in de buurt is er genoeg te beleven.

Ontwikkelen

Proberen, ontdekken, fouten maken, vallen, opstaan; net als thuis stimuleert .. de ontwikkeling van kinderen. We werken met diverse thema’s met vaak een prentenboek, gebeurtenis, seizoen of feestdag als basis. Daaromheen maken we knutselwerkjes, zingen we liedjes, lezen we verhaaltjes en spelen we spelletjes.

buddies recommending me

"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus leo"
Margaret Hersh
"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus leo"
Bradley Morris

Vakantie's 2020