vakantieopvang

Het is vakantie! Jammer, papa en mama moeten gewoon werken maar hebben niemand die op je kan passen. Of je eigen gastouder heeft nu ook vakantie en zoek je vervangende opvang. GastouderopvangSAB bied daarom vakantieopvang aan!

Tijdens de vakanties zijn er vaak ook veel gastkindjes van gastouderopvang SAB op vakantie.
Dus zijn er meestal wel plekjes vrij die opgevuld kunnen worden.

Wil je weten of ik in de vakantie plek vrij heb? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.
Het kan zijn als je vroeg bent met deze aanvraag ik nog niet alle uren van de kindjes van de opvang binnen heb en dat het antwoord nog even op zich laten wachten. Maar als ik alle vakanties van de kinderen vast heb staan kunnen de legen plekken opgevuld worden.

Zeker weten dat het plekje ook voor jou is? Het plekje staat vast op het moment dat het vakantie contract getekend is met het gastouderbureau. Je mag van tevoren natuurlijk altijd een kijkje komen nemen om te kijken hoe je het hier vindt, maar bij het tekenen van het contract is de vakantie plek dus pas definitief.

Kosten
Deze kosten bedragen €5,50 per kind, per uur. (zie de pagina tarieven)
(hier komen de bureaukosten nog bij, deze kosten zijn afhankelijk van welk gastouderbureau je kiest)

Minimale afname
Voor vakantieopvang geldt een minimale afname van 5 uur per dag.

Waarom de minimale uren? Vraag je je misschien af. Deze uren worden berekend omdat er toch een hele dag voor je wordt vrij gehouden. Om het voor gastouderopvangSAB rendabel te houden is er gekozen om in de vakantieopvang te werken met deze minimale uren. Ook geeft dit meer rust in de groep, het is erg onrustig als er de hele dag kinderen gehaald/gebracht worden. Je mag natuurlijk korter komen, maar de minimale uren worden in rekening gebracht.

Vakanties Gastouderopvang SAB
GastouderopvangSAB heeft natuurlijk zelf ook vakanties en vrije dagen.
Wij bieden daarom de vakantieopvang aan, indien plek en op de dagen dat we zelf geopend zijn.

GastouderopvangSAB is gesloten op alle nationale feestdagen. Zie voor de vakanties van gastouderopvangSAB de pagina Openingsdagen en tijden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.