Gegarandeerde opvangplek

Gastouderopvang SAB werkt heeft de voorkeur om met gegarandeerde opvangplekken voor elke opvang mogelijkheid. Hiervoor tel ik een minimaal aantal uren per dag voor het reserveren voor je opvangplek. Met het afnemen van minimale uren heb je dus gegarandeerd een plekje op jou gereserveerde dag. Door de vaste groepjes geeft dit meer rust voor de kinderen. 

 

Berekening opvangtijd

Samen spreken we de opvang tijden af in het contract. De tijden worden berekend per kwartier met als basis de minimaal af te nemen uren.

De uren van het moment dat je binnenkomt tot op het moment dat je met je kind naar buiten gaat worden berekend. De tijd dat je eerder of later komt worden bij de afgesproken uren opgeteld, dit word afgerond per kwartier.

Bij doorgegeven tijden als we komen tussen 8:00 en 9:00 uur en we halen tussen 17:00 en 17:30 rekenen we de eerste breng tijd en laatste ophaal tijd.

Minimale uren

GastouderSAB rekent een minimale afname qua contract uren van 5 uur per dag. Wat gelijk staat aan 1 dagdeel, maar deze kan flexibel ingezet worden dus niet perse 1 ochtend of 1 middag maar kan ook over de dag verdeelt zijn. Minder afnamen is helaas niet mogelijk. Dit is voor elke opvangvorm, dagopvang als BSO. Deze 5 uur zijn de standaard uren die gereserveerd worden voor uw kind.

 

Contract uren worden altijd berekend

De Afgesproken contract uren worden altijd berekend voor het vrij houden van de plek. Dit houdt in dat met vrije dagen/vakanties buiten de vakanties en vrije dagen van de gastouder om altijd (met op tijd afzeggen) de contract uren berekend worden. Dit is dus minimaal 5 uur maar kan ook gaan om meer uren. Dit zijn de uren die we voor je reserveren.

Een extra dag(en) of meer uren, wordt extra berekend.
(zie voor meer info vakantie’s en vrije dagen)