Onze vervoersmiddelen

Gastouderopvang SAB beschikt over de volgende vervoersmiddelen om met de kinderen op stap te gaan.

De bakfiets

Begin 2020 hebben we een mooie nieuwe bakfiets gekocht, de babboe Max e. Hier kunnen we met z’n alle mee door Gennep fietsen. We zijn super blij met onze nieuwe bakfiets! Met de reclame op de bak zijn we lekker herkenbaar en krijgen we veel bekijks.

In deze bakfiets kunnen 6 kinderen vervoerd worden. De Bakfiets beschikt over zes luxe driepuntsgordels, diepe zitplaats en een antislipmat op de bodem, zodat de kindjes extra grip hebben bij het in- en uitstappen. Dit kunnen ze bij deze bakfiets namelijk al snel zelf want de bakfiets is voorzien van een afsluitbaar deurtje.

Baby’s kunnen vervoerd worden in een babyschaal (deze neemt 2 plaatsjes in). Als de kleintjes uit de babyschaal gegroeid zijn hebben we ook nog 2 peuterschalen waar ze stevig in zitten.

De bakfiets is ook voorzien van een mooie regentent waarvan de zijkanten opgerold kunnen worden bij mooier weer. Voor de hete zomerdagen hebben we een mooie zomerhuif laten maken. 

De Kiddybus

voor kinderen tot 4 jaar hebben sinds eind september 2019 een nieuwe winther kiddybus aangeschaft.

De opvangkindjes noemen het allemaal onze bus! In de bus is plek voor 6 kindjes (per kind tot ongeveer 15 kg). Voor een baby kan er een babyschaal in de bolderkar/bus gemaakt worden zodat ook de kleinste mee kunnen! Ook hier neemt de babyschaal 2 plekjes in beslag.

Ook in de kiddybus zitten de kinderen vast met een gordel. Via de deurtjes aan de zijkant kunnen ze zelf instappen. (Behalve de 2 zit plaatsen boven in). De mooie Kiddybus is voorzien van een mooie opdruk van onze opvang! 

De kinderwagen

Gastouderopvang SAB heeft ook een Joolz kinderwagen, met wieg of zitgedeelte. Handig voor de rustige dagen of op een dag dat er maar 1 kleintje aanwezig is.