Onze vervoersmiddelen

Gastouderopvang SAB beschikt samen met Reezje BeeZzZje over de volgende vervoersmiddelen om met de kinderen op stap te gaan.

Bakfiets – voor de kinderen van 0 tot 12 (zolang ze er in passen)
We zijn lekker herkenbaar als we met onze mooie woezel en pip bakfiets door Gennep fietsen. We zijn super blij met onze Babboe Big E! Er kunnen 4 kinderen in. Baby’s kunnen vervoerd worden in een babyschaal, Peuters mogen mee in onze mooie nieuwe peuterschalen! Ouderen kinderen zitten ook heerlijk op een lekker kussen! De kinderen kunnen vastgezet worden met riempjes in de bakfiets. Ook heeft de bakfiets een regen- en zonnententje. Zo kunnen we met elk weer op stap.

Bolderkar (bus) – voor kinderen tot 4 jaar (Sorry BSO kindjes, jullie mogen er helaas niet meer in!) hebben sinds eind september 2019 een nieuwe winther kiddybus. De opvangkindjes noemen het allemaal onze bus! In de bus is plek voor 6 kindjes (per kind ongeveer 15 kg). Voor een baby kan er een babyschaal in de bolderkar/bus gemaakt worden zodat ook de kleinste mee kunnen! De mooie bolderkar/bus is voorzien van een mooie opdruk van onze opvang! 

Wandelwagen
Gastouderopvang SAB heeft ook een Joolz wandelwagen, handig voor de rustige dagen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.