Huisgenoten

Ik woon samen met mijn ouders Peter en Resi in ons huis in de groene kruisstraat in Gennep. Helaas duren de wachttijden op een huurhuis in Gennep nou eenmaal erg lang! Tot die tijd woon ik gezellig thuis en werk ik hier als Gastouder. Mijn ouders zijn tijdens opvang uren thuis aanwezig. Beide hebben ze een VOG en staan ze gekoppeld in het register kinderopvang. Natuurlijk zijn ze niet altijd aanwezig… want sinds ze beide met pensioen zijn gaan ze hier natuurlijk ook van genieten! 

Resi

Mijn moeder Resi (1959) heeft altijd gewerkt met kinderen. Vrijwilligster, oppas en ook als gastouder. Met haar gastouderopvang Reezje BeeZzZje is ze per 1 november 2020 gestopt. Ik heb het dus niet van een vreemde… Het is er met de paplepel in gegoten 😉

 

Peter

Mijn vader Peter (1954) is sinds eind november 2020 met pensioen. Peter heeft altijd in het groen gewerkt. In het weekend is Peter vrijwilliger/leiding bij de jeugdgroep (De groentjes) van de IVN. Natuurlijk ook erg leuk als wij bijv. het thema kriebelbeestjes hebben of iets anders van beestjes of planten willen weten. Hij kan er van alles over vertellen!