Huisgenoten

Ik woon samen met mijn ouders Peter en Resi in ons huis in de groene kruisstraat in Gennep. Helaas duren de wachttijden op een huurhuis in Gennep nou eenmaal erg lang! Tot die tijd woon ik gezellig thuis en werk ik hier als Gastouder.

Resi

Mijn moeder Resi (1959) heeft altijd gewerkt met kinderen. Vrijwilligster, oppas en ook als gastouder. Met haar gastouderopvang stopt ze per 1 november 2020. Ik heb het dus niet van een vreemde… Het is er met de paplepel in gegoten ;-)

 

Peter

Mijn vader Peter (1954) werkt overdag bij de begraafplaats op het heilig landstichting. Hij is daar tuinman. Dus de kinderen zien Peter niet vaak. Hij vertrekt hier om +/- 7.30 uur en is rond 17.00 weer terug. Een deel van het jaar is Peter vrij op vrijdag dus dan is hij aanwezig tijdens de opvangtijden. Vanaf midden/eind november is Peter met Pensioen, dus is vanaf dan ook gezellig thuis.

In het weekend is Peter vrijwilliger/leiding bij de jeugdgroep (De groentjes) van de IVN. Natuurlijk ook erg leuk als wij bijv. het thema kriebelbeestjes hebben… Hij kan er van alles over vertellen!