Vaste bezoekers

Als gastouder mag je tijdens werktijd niet zomaar bezoek ontvangen. Vaste bezoekers dienen te beschikken over een VOG en ingeschreven staan in het register kinderopvang. Mijn ouders Resi en Peter zijn zo beide ingeschreven. De meeste kinderen kennen ze goed omdat we eerst met de opvang bij hun in huis zaten. Als er wat is zijn hun ook achterwacht. Ook staat mijn zusje Tessa ingeschreven als bezoeker.

Resi

Mijn moeder Resi (1959) heeft altijd gewerkt met kinderen. Vrijwilligster, oppas en ook als gastouder. Met haar gastouderopvang Reezje BeeZzZje is ze per 1 november 2020 gestopt. Ik heb het dus niet van een vreemde… Het is er met de paplepel in gegoten 😉

 

Peter

Mijn vader Peter (1954) is sinds eind november 2020 met pensioen. Peter heeft altijd in het groen gewerkt. In het weekend is Peter vrijwilliger/leiding bij de jeugdgroep (De groentjes) van de IVN. Natuurlijk ook erg leuk als wij bijv. het thema kriebelbeestjes hebben of iets anders van beestjes of planten willen weten. Hij kan er van alles over vertellen!