Minimale uren

Gastouderopvang SAB werkt met gegarandeerde opvangplekken voor elke opvang mogelijkheid. Hiervoor tel ik een minimaal aantal uren per dag voor het reserveren voor je opvangplek.

Ik werk dus niet (zoals vaak gebruikt wordt in de gastouderopvang) met vol = vol omdat het meestal altijd dezelfde gezinnen zijn die als eerste hun rooster kunnen doorgeven. Met de vol = vol regel moet ik dan altijd tegen dezelfde mensen nee verkopen, en dat voelt niet goed. Met het afnemen van  minimale uren heb je dus gegarandeerd een plekje op jou gereserveerde dag.

Gastouderopvang SAB rekent een minimale afname qua contract uren van 5 uur per dag. Dit is voor elke opvangvorm, alleen bij de VSO/BSO is dit gesplitst omdat niet elk BSO kindje Voor Schoolse Opvang nodig heeft.

Deze 5 uur zijn de standaard uren die gereserveerd worden voor uw kind. Deze uren worden altijd berekend voor het vrij houden van de plek. Dit houdt in dat met vrije dagen/vakanties buiten de vakanties en vrije dagen van de gastouder om altijd (met op tijd afzeggen) de minimale 5 uur berekend wordt. Een extra dag of meer uren, wordt extra berekend. (zie voor meer info vakantie’s en vrije dagen)

Berekening opvangtijd:

Samen spreken we de opvang tijden af in het contract. De tijden worden berekend per kwartier met als basis van de minimaal af te nemen uren.

De uren van het moment dat je binnenkomt tot op het moment dat je met je kind naar buiten gaat worden berekend. De tijd dat je eerder of later komt worden bij de afgesproken uren opgeteld, dit word afgerond per kwartier.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.